Wat doe jij komende zondag?

Eerstvolgende koopzondag woonboulevard

30

December

2018

Op zoek naar het ideale uitje voor de zondag? Denk dan eens aan een bezoek aan de Woonboulevard Volendam. Perfect te combineren met een kopje koffie op de wereldberoemde Dijk en een wandeling langs het prachtige IJsselmeer. Zo wordt een bezoek aan de koopzondag van Woonboulevard Volendam het ideale dagje uit.

Woonboulevard Volendam Koopzondag

Woonboulevard Volendam is op verschillende zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In drie grote woonwinkels vind je alles voor in huis. Neem uitgebreid de tijd om je te laten inspireren en adviseren bij Carré Wonen-SlapenTase Wonen & Slapen en Veerman Wooncentrum.

In de gigantische showrooms vind je voor elke woonstijl de juiste meubels, of je nu van design, landelijk of industrieel houdt. Ook als je op zoek bent naar iets nieuws voor de keuken, badkamer of slaapkamer kun je bij de meubelzaken aan de woonboulevard in Volendam terecht.

De leukste woonboulevard van Noord-Holland

Woonboulevard Volendam is de leukste woonboulevard in Noord-Holland. Met meer dan 30.000m2 woonplezier vind je bij Woonboulevard Volendam altijd wat je zoekt voor in huis. Onze woonwinkels bedienen klanten van Hoorn tot de Gooi- en Vechtstreek, van Alkmaar tot Amsterdam en van Zaandam tot Purmerend. Aan de Julianaweg in Volendam vind je 3 prachtige showrooms vol woongenot.

Koopzondag Volendam

Voor een écht leuke koopzondag kom je naar het leukste dorp van Nederland: Volendam. Souvenirs kopen, shoppen in charmante boetiekjes, lunchen in gezellige restaurantjes en met z’n allen in kostuum op de foto. Tijdens een koopzondag in Volendam kan het allemaal.

Jouw koopzondag in Volendam is helemaal compleet na een bezoek aan Woonboulevard Volendam, de interieurspecialisten met een ontzettend ruim aanbod. Je vindt de Woonboulevard Volendam op slechts 10 minuten wandelen van het centrum. Natuurlijk is de woonboulevard ook uitstekend met de auto en het openbaar vervoer te bereiken.

Close Menu

Sluit Menu